Newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de legislatie, seminari si nu numai, aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la newsletter
Contactati-ne Pentru mai multe informatii.
Evaluare pentru impozitarea cladirilor
2016-03-21

Evaluare pentru impozitarea cladirilor

Se apropie termenul limita pentru solicitarea rapoartelor de evaluare pentru impozitarea cladirilor

Conform ANEVAR, 68% dintre rapoarte au fost realizate de persoanele fizice, iar 80% dintre cladirile evaluate au utilizare ne-rezidentiala, respectiv 62.447. In acest context, 9.260 de cladiri au fost declarate cu utilizare mixta (12%), in timp ce 6.411 au utilizare rezidentiala (8%). 

Având în vedere că termenul până la care se pot efectua evaluările clădirilor pentru impozitare, pentru anul în curs, conform noului Cod fiscal, este data de 31 martie, vă punem la dispoziție lista evaluatorilor autorizați prezenti pe site-ul anevar.ro, evaluatori care și-au manifestat disponibilitatea de a efectua acest tip de rapoarte de evaluare. Evaluatorii din listă pot realiza rapoarte de evaluare pentru proprietăți aflate în orice județ al țării. Lista va fi actualizată zilnic.

Puteti vedea lista  aici 

Termenul limita pana la care persoanele fizice care detin cladiri nerezidentiale mixte si persoanele juridice mai pot depune rapoarte de evaluare este 31 martie 2016.

ANEVAR are drept scop organizarea, coordonarea si autorizarea exercitarii profesiei de evaluator autorizat in Romania, reprezentarea si protejarea intereselor profesionale ale membrilor sai, asigurarea exercitarii independente a profesiei de evaluator autorizat cu respectarea deontologiei profesionale si a unui inalt nivel de calificare profesionala, precum si promovarea standardelor, metodelor si tehnicilor de evaluare in activitatea evaluatorilor autorizati.Toate stirile